Panduan untuk permainan sakong dalam talian adalah topik utama perbincangan untuk maklumat kami pada kesempatan ini. Sudah tentu, sebagai salah satu permainan terbaru, masih banyak orang Indonesia yang merasa aneh dan keliru tentang sistem permainan dalam talian.

Permainan Sakong muncul di Indonesia pada awal tahun 2017 dan perlahan-lahan menarik perhatian masyarakat untuk mengambil bahagian dalam permainan. Walaupun boleh dikatakan bahwa ia masih kurang popular berbanding dengan permainan poker / dominoqq, peminat talian Sakong tidak boleh dipandang rendah dan ramai yang sudah berminat.Sakong Sejarah adalah permainan dari China. Dari nama yang kita tahu bahawa ia adalah elemen perkataan Mandarin.

SA bermakna tiga, dan Kong bermaksud raja. Bersama-sama, perkataan Sakong dapat ditafsirkan sebagai permainan Magi. Sakong sendiri adalah permainan raja purba Cina.

Pada masa dahulu,cara bermain dalam talian tidak sama seperti hari ini. Pada masa ini, permainan ini dikenali sebagai catur, yang menggunakan kerikil dan perlahan-lahan digantikan oleh kad tarot. (Kad tarot yang digunakan pada masa itu terdiri daripada 78 kad.

Lama kelamaan dan masa, Sakong mula berubah untuk menggunakan kad. Dan setakat ini,apabila anda bermain dalam talian, alat pertaruhan yang digunakan adalah bermain kad.

Arahan untuk bermain permainan dalam talian tidak terlalu sukar, tetapi mudah dipahami, walaupun untuk pemula. Kami yakin dengan membaca perkara-perkara berikut, anda akan memahami dengan tepat apa arti permainan dalam talian ini. Permainan Perjudian Sakong pada dasarnya sama dengan permainan Bandarq. Perbedaannya ialah Sakong menggunakan kad dan bagaimana mengira nilai dengan mengira bilangan nilai pada tiga kad.

Setiap pemain yang bermain dalam permainan dalam talian mempunyai hak dan keistimewaan untuk merasa seperti peniaga selagi dia memenuhi keperluan.(mempunyai cip / keseimbangan yang mencukupi).

Cara terbesar untuk menghitung nilai tidak seperti permainan Bandar, nilai terbesar dalam permainan adalah 10. Apabila anda mendapat kad dengan nilai 10 sebagai pemasang, anda akan menerima bayaran 2x dari bandar. dalam permainan Dalam permainan anda, ia bergantung kepada kelajuan pemikiran otak anda, mengapa? Kerana dalam permainan, anda perlu berfikir dengan cepat untuk mengatur kad yang hanya berlangsung selama 20 saat.

Jika anda menjadi pemasang, jika anda menerima nilai 10 kad, atau jika anda mendapat kad gambar, peniaga membayar semua kad sehingga 2 kali. Sementara itu jika anda seorang pemain hoki atau anda mendapat kad AAA, peniaga membayar anda 3 kali dalam permainan.

Permainan dalam talian biasanya dimainkan dengan bermain 2 hingga 8 pemain di meja. Dalam permainan dibahagiakan oleh dua pihak yang bersaing, yaitu bandar dan pemasang. Dalam permainan, setiap pemain mempunyai hak untuk memilih, adakah mereka mau menjadi peniaga dalam permainan atau hanya pemasang.

Setiap pemain mempunyai peluang untuk menjadi peniaga dalam permainan selagi dia memenuhi keperluan, seperti cip / baki yang dikekalkan untuk memenuhi keperluan meja. Semakin besar cip yang ada dalam permainan, lebih cenderung anda menjadi peniaga dalam setiap pusingan.

Pada pusingan pertama, semua peserta yang menyertai permainan akan dibahagikan dengan sistem ke dalam 3 kad bermain. Di manakah tiga kad diatur untuk menjadi kad skor tertinggi? Sesiapa yang mempunyai kad terbesar mempunyai peluang untuk menang dengan lebih banyak potensi berbanding pemain lain. Dalam permainan dalam talian ini, bandar ini mempunyai matlamat kad tertinggi berbanding pemain lain yang mendapat keuntungan tertinggi.

Dan jika anda hanya pemasang, matlamat anda adalah untuk mempunyai peta terbesar di luar bandar. Sekiranya kad anda lebih kecil daripada pemain lain, tidak ada masalah karena lawan anda hanya seorang peniaga. Jadi tidak ada masalah untuk anda, yang mempunyai kad yang lebih kecil daripada pemain lain.

Terdapat beberapa peraturan khas yang termasuk dalam Panduan Permainan dalam talian yang anda perlu tahu sepenuhnya.Jika peniaga mempunyai kad atau siri yang sama dengan pemain. Kemudian pemenang akan menjadi pertandingan yang merupakan peniaga. Jika pemain mempunyai kad dengan nilai 10 dan menang terhadap peniaga, peniaga perlu membayar dua kali.

Selain 10 kad, peniaga juga perlu membayar 2x / 3x jika pemain menerima kad kombinasi jackpot.Ini adalah panduan permainan yang telah diringkaskan, dengan sedikit manfaat untuk anda semua. Terima kasih atas masa lapang anda untuk membaca artikel yang kami buat.